Workshops op maat

‘Spelen is de hoogste vorm van onderzoek’, zei Albert Einstein. Door te spelen leg je verbindingen en leer je hoe het leven werkt. Je experimenteert, onderzoekt, verkent grenzen en ontdekt mogelijkheden.


Theater neemt je mee in verhalen en prikkelt je verbeelding.

Dat is wat wij bij Tryater het liefste doen. Verhalen vertellen en op een magische wijze verbinding maken met jezelf, met anderen en met de wereld. Een verhaal is voor ons brein de meest functionele manier van kennis verwerken. Waarom spelen wij dit verhaal voor jou en wat heeft het met jou te maken?  Wat vertelt deze voorstelling jou?

Ongekende vaardigheden

Hoe leer je nu op school? Wat heb jij nodig voor je toekomst? Vaardigheden van de 21e eeuw. Creativiteit, kritisch en probleemoplossend denken, nieuwsgierigheid. Theater maken en kijken is bij uitstek geschikt om deze vaardigheden te trainen. Al ons aanbod is voorzien van inspirerend  materiaal voor leerling en docent.

Prijs

Op aanvraag

Neem contact op met

sytse@tryater.nl

of bel 05828823355

Educatie

‘Spelen is de hoogste vorm van onderzoek’, zei Albert Einstein. Je experimenteert, onderzoekt, verkent grenzen en ontdekt mogelijkheden. Theater gaat ook over die open blik, over kunst en uitproberen. Over lol en lef. Theater prikkelt je rechterhersenhelft, je inzicht, verbeelding, creativiteit en je vermogen om problemen op te lossen.

Karawane (10+)

Lesbrief

> Klik hier voor de lesbrief

Workshop

Workshops op maat

Inspirerende workshops waarin we onderzoeken hoe je creativiteit, taal, verhaal en verbeelding met elkaar kan verbinden.

Workshop PO/VO

Theater, hoe werkt ’t?

Inspirerende workshops waarin onderzoeken hoe je creativiteit, taal, verhaal en verbeelding met elkaar kan verbinden.

Workshop voor leerkrachten PO

Wy Spylje

Tryater ontwikkelde met Wy Spylje een toegankelijke methode en heldere werkvormen om taal, verhaal en theater in de klas toe te passen. Tijdens de speelse inspiratiebijeenkomsten bij Tryater oefen je met de methode en werkvormen.

Rondleiding

Kijkje achter de schermen

We zetten onze deuren open en laten je een kijkje nemen in de wereld van theater.