Kijkje achter de schermen

Er zijn veel mensen die er van dromen om acteur te zijn. Anderen blijven (en kijken) liever achter de schermen. Neem een kijkje in het repetitielokaal, loop over de verschillende afdelingen, voel aan kostuums, verwonder je over alle techniek en ruik aan het vers gemaakte decor. Kortom; kijk en ervaar wat er allemaal gebeurt bij Tryater.


Geniet met de leerlingen van een boeiende rondleiding achter de schermen van Tryater. Waar mogelijk met repetitiebezoek.

Capaciteit

+/- 25 per rondleiding

Duur

minimaal 60 minuten

Locatie

bij Tryater

Prijs

€ 3,- (incl. BTW per deelnemer)

Periode

Op aanvraag, het gehele jaar door

Neem contact op met

sytse@tryater.nl

of bel 0582882335

Educatie

‘Spelen is de hoogste vorm van onderzoek’, zei Albert Einstein. Je experimenteert, onderzoekt, verkent grenzen en ontdekt mogelijkheden. Theater gaat ook over die open blik, over kunst en uitproberen. Over lol en lef. Theater prikkelt je rechterhersenhelft, je inzicht, verbeelding, creativiteit en je vermogen om problemen op te lossen.

Karawane (10+)

Lesbrief

> Klik hier voor de lesbrief

Workshop

Workshops op maat

Inspirerende workshops waarin we onderzoeken hoe je creativiteit, taal, verhaal en verbeelding met elkaar kan verbinden.

Workshop PO/VO

Theater, hoe werkt ’t?

Inspirerende workshops waarin onderzoeken hoe je creativiteit, taal, verhaal en verbeelding met elkaar kan verbinden.

Workshop voor leerkrachten PO

Wy Spylje

Tryater ontwikkelde met Wy Spylje een toegankelijke methode en heldere werkvormen om taal, verhaal en theater in de klas toe te passen. Tijdens de speelse inspiratiebijeenkomsten bij Tryater oefen je met de methode en werkvormen.

Rondleiding

Kijkje achter de schermen

We zetten onze deuren open en laten je een kijkje nemen in de wereld van theater.